OM BOSSES HUNDHJÄLP

Föreningen Bosses Hundhjälp grundades i februari 2011 och hösten samma år blev Bosses Hundhjälp en registrerad förening. Föreningen har sitt säte i Borås, men både styrelsemedlemmar och medlemmar är utspridda över landet.
Bosses Hundhjälp drivs helt ideellt och de medel som kommer in går i största möjliga mån till akut veterinärvård för behövande hundar i Sverige. Vårt mål är att kunna hjälpa till så fort vi kan i mån av de medel vi har.

Tack vare våra bidragsgivare har vi kunnat hjälpa många hundar under åren. Varmt TACK till alla Er som varit med och gjort detta möjligt!


Information från styrelsen

Information angående årsmöte 2020

Styrelsen har den 27 april tagit beslutet att ställa in årsmötet 2020 tills vidare.
Anledningen är spridningen av Corona viruset. Vi har alla ett ansvar mot varandra att inte sprida smittan vidare och en del av våra medlemmar tillhör en extra utsatt riskgrupp och som vi naturligtvis vill värna om. Styrelsen anser att det därför är viktigt att undvika möten som inte är absolut nödvändiga. Årsmötet ska så klart hållas, när situationen åter stabiliserats och risknivån normaliserats kommer vi att utlysa årsmötena.
Ta hand om er och er omgivning!
Hälsningar styrelsen


VÅR VERKSAMHET >>

STYRELSE & ADMINS >>

REDOVISNING >>


HJÄLP OSS HJÄLPA || SWISH: 123 049 83 03

<< Skanna QR-koden i Swish-appen. Inställd på 10 kronor, ändra till valfritt belopp. TACK!