Ansökningsformulär

OBS! Alla fält med asterix * måste fyllas i!
 Vänligen läs detta innan du fyller i formuläret. Ofullständigt ifylld ansökan kan tyvärr inte behandlas, så var noga med att fylla i alla punkter.
OBS!
Tänk också på att vi inte kommer kunna gå vidare med din ansökan om du inte medger att vi tar en kreditupplysning på dig!

För att vi ska behandla din ansökan MÅSTE summan du ansöker om vara ifylld. Ungefärligt kostnadsförslag får ni  när ni kontaktar behandlande veterinär, vilket ni måste göra innan ni sänder in formuläret vi kan inte hantera en ansökan utan att du fått ett kostnadsförslag från veterinären eller kollat upp hundens  självrisk med försäkring om sådan finns

 DET HÄR KAN VI INTE GE BIDRAG TILL 

 • Tandproblem - Det innefattar all tand och munvård, förutom akutfrakturer efter traumatiska  skador.
 • Avel - Komplikationer som kan uppstå under dräktighet eller förlossning. Oavsett om den är planerad eller oplanerad (tjuvparning).
 • Redan betald veterinärvård.
 • Ej akut veterinärvård.
 • Kastrering eller sterilisering av hund.
 • ID märkning, hälsokontroll, vaccination.kloklippning
 • Försäkring.
 • Medicin.
 • LÄS NOGA INFORMATIONEN NEDAN innan du skickar in ansökan.

  Om din hund blir akut sjuk och behöver veterinärvård och du som ägare själv saknar möjlighet att betala så kan du skicka in en ansökan till oss.
  DET HÄR KAN DU SOM SÖKER FÅ HJÄLP MED

  • Akut veterinärvård eller del av akut veterinärvård.

  Då vi är en ideell förening och beroende av sponsorer och givare kan vi endast hjälpa till med några tusenlappar, vid högre belopp råder vi dig att också söka i andra fonder.

  LÄS ALL INFORMATION !

  Tänk på att förutsättningen för att vi skall bevilja dig ett bidrag, är att du själv inte har ekonomisk möjlighet att stå för vårdkostnaden. Har du möjlighet att ta ett lån antingen av en privatperson, kreditbolag eller ansöka om Agriakort så kan vi inte hjälpa dig då vi vänder oss till dem som inte har någon annan möjlighet att betala för hundens vård.

  För att vi ska behandla din ansökan måste du fylla i chipnummer på hunden och stå som registrerad ägare på hunden hos jordbruksverket eller SKK. Gör du inte det måste du registrera dig som ägare. Det gör du enklast på Jordbruksverket.se. Du måste också ha en mailadress som vi kontaktar dig på , vi har inte möjlighet att ta kontakt via telefon då vårt arbete är helt  ideellt och vi gör detta i mån av tid ( men vi är snabba att svara )

  Obs ! Läs detta noga så du är införstådd med vad som gäller.

  • Har hunden redan fått vård och inte är kvar hos veterinären så kan vi inte hjälpa till.
   Vi prioriterar dom som inte får komma in till veterinären innan betalningsfrågan är löst.
  • Vi tar alltid en kreditupplysning på dig som sökande. Det är för att säkerställa att pengarna går till dem som bäst behöver det.
  • Beviljat bidrag betalas INTE  ut till privatperson utan behandlande veterinärklinik FAKTURERAR  Bosses Hundhjälp.
  • Bosses Hundhjälp hjälper hundar i Sverige och du som söker skall vara privatperson bosatt i Sverige samt ägare till hunden.
  • Din hund måste vara registrerad , antingen på Jordbruksverket eller SKK . Det är även en lag som säger det .

  Bosses hundhjälp förbehåller sig rätten efter prövning att avslå din ansökan.

OBS! Läs om GDPR här >> - innan du ansöker om bidrag för akut veterinärvård på Bosses Hundhjälp!
När du ansöker eller vill bli medlem hos oss så ger du automatiskt ditt samtycke till att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.
Du samtycker till att vi kontaktar aktuell veterinär ,andra fonder som du eventuellt ansöker hos genom att du läst i genom denna informationen och skickat in ansökan.


OBS.

Återkoppling måste ske inom 48 timmar om vi begär in ytterligare uppgifter, annars behandlar vi inte ansökan överhuvudtaget,  ny ansökan måste då skickas in.


OBS! Läs om GDPR här >> - innan du ansöker om bidrag för akut veterinärvård på Bosses Hundhjälp!
När du ansöker eller vill bli medlem hos oss så ger du automatiskt ditt samtycke till att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter. Du Samtycker till att Bosses hundhjälp får kontakta veterinären för upplysningar,  Bosses hundhjälp får kontakta eventuella andra fonder som du ansökt hos för att kunna hämta information som är viktig för ansökan.

OBS! Om ni inte ser något svarsmejl från oss så titta i er skräppost om det ligger där!